εγγραφειτε στο newsletter μας
επιλεξτε γλωσσα
This is an example of a HTML caption with a link.
τοποθεσια
Στην ανατολική πλευρά του νησιού, 20χλμ. περίπου από την πόλη της Λευκάδας θα συναντήσετε το γραφικό κόλπο του Βλυχού. Στην μια πλευρά του κόλπου είναι χτισμένο το ομώνυμο χωριό και στην άλλη βρίσκεται ο οικισμός Γένι. Η περιοχή είναι ξακουστή για την ομορφιά της, με πλούσια βλάστηση και πανέμορφη θέα.

Ο κόλπος είναι φυσικό λιμάνι, κατάλληλο για τον ελλιμενισμό και την εξυπηρέτηση σκαφών. Ο πιο κοντινός δημοφιλής προορισμός (3 περίπου χλμ. από το Γένι) είναι το Νυδρί. Είναι μια από τις πρώτες περιοχές του νησιού που ανέπτυξαν τις τουριστικές υποδομές τους. Διαθέτει πληθώρα τουριστικών επιχειρήσεων (εμπορικά καταστήματα, ταβέρνες, καφετέριες κλπ) και αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών.

Στον κόλπο του Νυδριού, βρίσκονται τα νησάκια Μαδουρή με το αρχοντικό του ποιητή Α. Βαλαωρίτη, ο Σκορπιός το φημισμένο νησί του Α. Ωνάση και μικρότερα νησιά που αποτελούν το σύμπλεγμα των Πριγκιποννήσων. Τους καλοκαιρινούς μήνες, καθημερινά ξεκινούν από το Νυδρί, καΐκια που πηγαίνουν ή προσεγγίζουν όλα αυτά τα νησάκια.
καντε τωρα την κρατηση σας!
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Κάντε τώρα κράτηση και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας.


Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Γιαλός
Γενι, 31100 Λευκάδα
26450 95605
contact@gialoslefkada.gr
copyright 2012 ©. all rights reserved.
για βελτιστο οπτικο αποτελεσμα χρησιμοποιηστε ενα μοντερνο φυλλομετρητη με υποστηριξη html 5 & css 3.